Vélemények

"Az egész csapat munkáját nagyon köszönöm! Minden esetben a legfelkészültebben érkeztek és a legszélesebb körű tájékoztatást nyújtják amit csak köszönni tudok Nekik! Örülök, hogy az Ügyfelük lehetek! Természetesen mindig örömmel és büszkén mondom, hogy az ügyfelük vagyok és szívesen ajánlom mindenki számára a Céget!!"

"A pályázati lehetőségek minél szélesebb körű megismertetésére, a folyamatos tájékoztatásra az RF Consulting Kft. kiemelt figyelmet szentel. A felmerülő kérdésekre gyors választ akár telefonon, akár elektronikus levélben kapunk. A pályázati, elszámolási módszerek megismerésében a vállalkozás korrekt partner. Az esetlegesen előforduló pályázati hiánypótlásokhoz pontos leírást biztosítanak."

"Az együttműködés során az RF Consulting Kft szakemberei pontosan felmérték és figyelembe vették az igényeinket, ahol nem voltak részletesen körvonalazott elképzeléseink, ott mindig előremutató ötletekkel álltak elő, segítségükkel támogatáshoz jutott a település és további együttműködésükre is számítunk terveink megvalósítása során."

"Az RF Consulting Kft.-vel történt kapcsolatfelvételünk óta jelentős javulás történt önkormányzatunk pályázatokkal kapcsolatos munkájában. Végre egy cég, és képviselője, aki egy kézben tartja és figyeli folyamatosan a település, az ott élő vállalkozók pályázati igényeit, segíti és elvégzi a sokszor bonyolultnak tűnő pályázatírás, elszámolás, monitoring tevékenységeket. Fontos számunkra, hogy az igényeinknek, lehetőségeinknek legmegfelelőbb lehetőségeket kihasználjuk, melyben teljes mértékben segítik munkánkat."

"A Cég munkatársai szakmailag felkészültek. Segítőkészek (pályázatírás), együttműködőek (projekt menedzsment), figyelmesek, pontosak (határidőre történő munkavégzés), friss információkkal (pályázat figyelés) rendelkezők. Munkájukkal segítik a szervezetek lehetőségeinek kiaknázását, működésük hatékonyabbá tételét. Csak megköszönni tudom, önzetlen segítségüket."